€18,50
Excl. BTW: €15,29
- Excl. BTW:
- €15,29
- Model:
- 0,75l
- Levertijd:
- 3-4 werkdagen
Omschrijving
Feestelijke rosé bubbel van lokale druivenrassen gropello en barbera.
Lichte zalmroze kleur, in de geur en smaak tonen van rood fruit zoals framboos en kers. Ook een mooie bloemigheid; rozeblaadjes. Mooi fris in de mond, lange afdronk. Aanrader, ook breed inzetbaar aan tafel!
Deze wijn is gemaakt volgens de 'methode ancestrale', de 'oeroude methode' om mousserende wijn te maken.
Pratello
Azienda Pratello, opgericht in 1860, is gelegen aan de zuidwestkant van het Gardameer richting Brescia. Belangrijk oogpunt van het wijnhuis is het milieu; daarom hebben ze sinds 2004 bio-certificaat over alle wijngaarden en olijfbomen. Inmiddels is dit overigens omgedoopt naar ‘Metodo Pratello’. Zoals eigenaar Vicenzo Bertola aangeeft: 'Het was een onvermijdelijke keuze, aangedragen door onze levensfilosofie.'
De azienda maakt een breed gamma wijnen, met druivensoorten die je mag verwachten rondom Desenzano als Rebo, Manzoni, Gropello en Turbiano (Trebbiano). De wijnen zijn overtuigend: met expressie en terroir. En zoals ze zelf aangeven proberen ze ‘in elke fles een druppel Garda toe te voegen’. Het laatste met aangeboren gevoel voor melodrama natuurlijk.
Wijn spijs advies
Als aperitivo, bij visgerechten, schaaldieren, maar ook bij een antipasto met vleeswaren.
Lichte zalmroze kleur, in de geur en smaak tonen van rood fruit zoals framboos en kers. Ook een mooie bloemigheid; rozeblaadjes. Mooi fris in de mond, lange afdronk. Aanrader, ook breed inzetbaar aan tafel!
Deze wijn is gemaakt volgens de 'methode ancestrale', de 'oeroude methode' om mousserende wijn te maken.
Pratello
Azienda Pratello, opgericht in 1860, is gelegen aan de zuidwestkant van het Gardameer richting Brescia. Belangrijk oogpunt van het wijnhuis is het milieu; daarom hebben ze sinds 2004 bio-certificaat over alle wijngaarden en olijfbomen. Inmiddels is dit overigens omgedoopt naar ‘Metodo Pratello’. Zoals eigenaar Vicenzo Bertola aangeeft: 'Het was een onvermijdelijke keuze, aangedragen door onze levensfilosofie.'
De azienda maakt een breed gamma wijnen, met druivensoorten die je mag verwachten rondom Desenzano als Rebo, Manzoni, Gropello en Turbiano (Trebbiano). De wijnen zijn overtuigend: met expressie en terroir. En zoals ze zelf aangeven proberen ze ‘in elke fles een druppel Garda toe te voegen’. Het laatste met aangeboren gevoel voor melodrama natuurlijk.
Wijn spijs advies
Als aperitivo, bij visgerechten, schaaldieren, maar ook bij een antipasto met vleeswaren.
Beoordelingen (0)